Chocolade actie Baltus!

Ik ben weer bezig met een nieuwe actie om een stapje dichter bij mijn doel te komen. Deze actie is een chocolade actie van Baltus. Ik heb van Baltus folders en bestelformulieren ontvangen en nu kan ik gaan verkopen! Van de opbrengst krijg ik 30-40%. Ik zal hier onder een folder en een bestelformulier neerzetten, in de folder staan de producten met de bij behorende prijzen en een artikelnummer. Op het bestelformulier zoekt u het nummer van het gewenste product en vult u hiervoor de gegevens in. Dit formulier moet voor 29 november weer bij mij terug zijn. Dit kan op verschillende manieren: Stuur een foto via app of mail, geef het persoonlijk aan mij terug of gooi het bij mij door de brievenbus. Het betalen hoeft pas bij levering van de chocolade. De levering zal rond 15 december plaats vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *