Het pannenkoekenfeest!

Zaterdag 13 juli was het dan zover! Het pannenkoeken feest zou die avond plaats vinden! We waren deze week al een beetje bezig geweest met het mooi maken van het pleintje waar het zou plaats vinden, zo hebben we onder andere de boomspiegel een make-over gegeven.

‘S middags ben ik zelf begonnen met bakken en ’s ochtends had de buurvrouw al 60 pannenkoeken gebracht. Zelf heb ik hier nog 100 bij gebakken. In totaal hadden we dus 160 pannenkoeken. Om 17:00 begon het feest! We hebben een super gezellige avond gehad en ik ben ook weer wat dichter bij mijn doel gekomen! Uiteindelijk zijn er +/- 120 pannenkoeken op gegaan en de rest hebben we naar het Leger Des Heils gebracht. Het was een geslaagde avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *